Klein Giethoorn

Terras

Ons terras is gelegen aan het water van de Rietveldsche Vaart met uitzicht op de Rietveldsche Molen. Na een wandeling, een mooie fietstocht of een gezellige middag op het water in één van onze roeiboten is het hier heerlijk uitrusten. Dit alles onder het genot van een drankje, iets voor de lekkere trek of een kleine lunch.

IMG_5439

Zin in een feestje aan het water?

Op alle dagen behalve zondag kunt u bij ons terecht met groepen tot 50 personen. Lunchen, gezellig koffie drinken, borrelen of een barbecue. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Eventueel hebben wij ook een springkussen te huur. 

Barbecue € 6,- p.p. (min. 15 personen)

Wij verzorgen de locatie, borden, bestek en bediening. Het vlees, stokbrood en salades kunt u bij onze plaatselijke Keurslager zelf bestellen (of eventueel bij een cateraar). Wij bedienen op het terras. De drankjes noteren we per consumptie.

Eenvoudig lunchbuffet € 10,- p.p. (min. 10 personen)

Bestaande uit: soep, 2 belegde broodjes, rauwkost.

Uitgebreid lunchbuffet € 17,50 p.p. (min. 15 personen)

Bestaande uit: soep, brood, diverse beleg, rauwkost, eiersalade, tonijnsalade, fruit, onbeperkt koffie, thee, jus d’orange.

Ontbijtbuffet € 15,- p.p. 

Bestaande uit: Verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, gekookte eieren, gebakken eieren met spek, yoghurt, fruit, verschillende zoetigheden, onbeperkt koffie, thee, jus d’orange.

Voor barbecues of buffetten houden wij 22:30 uur als eindtijd aan. Bij eventueel slecht weer beschikken wij over een overkapping die tot 50 personen kan herbergen. U kunt deze arrangementen eventueel combineren met een vaarpuzzeltocht op het water (1,5 uur). Bel of mail ons om uw wensen te bespreken via 06-30441959 of info@kleingiethoorn.nl

Interesse?

Stuur ons een mail