Slider

Terras

Ons terras is gelegen aan het water van de Rietveldsche Vaart met uitzicht op de Rietveldsche Molen. Na een wandeling, een mooie fietstocht of een gezellige middag op het water in één van onze roeiboten is het hier heerlijk uitrusten. Dit alles onder het genot van een drankje, iets voor de lekkere trek of een kleine lunch.

Klik hier voor onze menukaart

Groepsarrangementen :

Voor groepen van 15 tot 50 personen hebben wij verschillende mogelijkheden.
Voor barbecues of buffetten houden wij 22:30 uur als eindtijd aan. Bij eventueel slecht weer beschikken wij over een terrasheater en een overkapping die tot 50 personen kan herbergen.

Lunchbuffet € 13,- p.p. Bestaande uit: 2 soorten soep, 2 belegde bolletjes, 1 krentenbol, tomaten-eiersalade, tonijnsalade, fruit, koffie, thee, melk en karnemelk.

Borrel € 2,50 p.p. Bestaande uit: schaaltje met nootjes, zoutjes en kaaskoekjes, schaaltje met kaas, worst, olijven en komkommer en brood met smeersels. De drankjes noteren we per consumptie. 

Barbecue € 5,- p.p. Bestaande uit: De locatie, servies, bestek en bediening. U kunt zelf bij Slagerij de Vries uw barbecue of buffet reserveren. De drankjes noteren we per consumptie.

U kunt deze arrangementen eventueel combineren met een vaarpuzzeltocht op het water (1,5 uur). Ook kunt u vanaf hier starten met de molenfietstocht van 26 km die wij zelf hebben uitgezet.
Heeft u zelf ideeën? Dan staan wij daarvoor open. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Monique Bisschop, 06-30441959.
DSC_0034        barbecue aan het water

 tot 28 februari is ons café elke zondag open van 10 - 17 uur

 

Contact:

Familie Bisschop
Rietveld 1
2391 NH Hazerswoude
0172 – 589190
info@kleingiethoorn.nl