Slider

Terras

Ons terras is gelegen aan het water van de Rietveldsche Vaart met uitzicht op de Rietveldsche Molen. Na een wandeling, een mooie fietstocht of een gezellige middag op het water in één van onze roeiboten is het hier heerlijk uitrusten. Dit alles onder het genot van een drankje, iets voor de lekkere trek of een kleine lunch.

Klik hier voor onze menukaart

Zin in een feestje aan het water?

In het weekend, ’s avonds of overdag. Voor groepen van 15 tot 50 personen hebben wij verschillende arrangementen:

Barbecue € 6,- p.p. Wij verzorgen de locatie, borden, bestek en bediening. Het vlees, stokbrood en salades kunt u bij onze plaatselijke Keurslager zelf bestellen (of eventueel bij een cateraar). Wij bedienen op het terras. De drankjes noteren we per consumptie.

Lunchbuffet € 16,- p.p. Bestaande uit: 2 soorten soep, brood, beleg, krentenbol, eiersalade, tonijnsalade, rauwkost, hartige taart, fruit, onbeperkt koffie, thee, melk en karnemelk.

Ontbijtbuffet € 14,- p.p. Bestaande uit: Verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, gekookte eieren, gebakken eieren met spek, yoghurt, fruit, verschillende zoetigheden, onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk, jus d’orange.

Voor barbecues of buffetten houden wij 22:30 uur als eindtijd aan. Bij eventueel slecht weer beschikken wij over een terrasheater en een overkapping die tot 50 personen kan herbergen. U kunt deze arrangementen eventueel combineren met een vaarpuzzeltocht op het water (1,5 uur).

Bel of mail ons om uw wensen te bespreken via 06-30441959 of info@kleingiethoorn.nl

Contact:

Familie de Kort - Bisschop
Rietveld 1
2391 NH Hazerswoude
0172 – 589190 / 06-30441959
info@kleingiethoorn.nl