Slider

Overnachten..

 

De inrichting

Bed & Breakfast

 

Vakantiehuis ‘De Oude Speeltuin’

Wij hebben drie 2-persoonskamers elk met eigen ingang.  Vanaf de zomer van 2019 verhuren wij dit vakantiehuis voor 2 tot 4 personen
Informatie
Iedere kamer heeft een eigen aan het water gelegen vlonder met terras en ingang. Alle kamers zijn functioneel ingericht met twee comfortabele eenpersoons boxspringbedden, TV met digitenne, een zitje en een badkamer met eigen douche, toilet en wastafel. In een aparte ruimte hebben wij een keuken met koelkast, waterkoker, magnetron en warmhoudplaatje voor gezamenlijk gebruik. Alle kamers zijn rookvrij.

Informatie
Het huis beschikt over een 2-persoonsslaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel. In de woonruimte is een 2-persoonsslaapbank, eettafel en riante keuken met koelkast, kookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Via de openslaande deuren komt u op de veranda op het zuiden met uitzicht over onze boomgaard.

Beschikbaarheid & prijzen
Een kamer kost 65 euro voor 1 nacht op basis van 2 personen. Bij een verblijf vanaf 2 nachten betaalt u 60 euro per nacht. Bent u alleen? Dan kost een kamer 45 euro voor 1 nacht. Bij een verblijf vanaf 2 nachten betaalt u 40 euro per nacht. 
Dit is altijd inclusief een gevarieerd en smakelijk ontbijt geserveerd in ons café of bij mooi weer aan het water.
U kunt telefonisch reserveren of een aanvraag doen via www.bedandbreakfast.nl. U kunt bij ons contant betalen of pinnen.

Beschikbaarheid & prijzen
U kunt het vakantiehuis huren vanaf minimaal 2 nachten.  Kijk voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid op www.bedandbreakfast.nl

 

 

 Terras open op woensdag,     donderdag en vrijdag

 

Contact:

Familie Bisschop
Rietveld 1
2391 NH Hazerswoude
0172 – 589190
info@kleingiethoorn.nl